Skift betalingsgateway

Det kan være nødvendigt fra tid til anden, at skifte betalingsgateway. Enten for at opnå flere features, bedre priser, for at få flere betalingsløsninger eller af andre årsager.

Uanset årsagen vil vi hos QuickPay her gå igennem hvordan du gratis, hurtigt og nemt, skifter betalingsgateway.

Opret en gratis QuickPay konto

En QuickPay konto er gratis at oprette og man kan til enhver en tid oprette en konto til indledende test, for siden at starte op med rigtige betalinger. Start din konto her: Opret konto

Din QuickPay konto er helt uden binding, altid!

Ønsker du en udførlig guide til oprettelsen af din QuickPay konto kan du læse med her. Oprettelsesguide

Opret konto Oprettelsesguide

Betalingsmetoder

Betalingsgateway, betalingstjeneste, PSP (Payment Service Provider) - kært barn har mange navne. Fælles er, at QuickPays betalingsløsning muliggør at webshops kan modtage betalinger fra 8 forskellige betalingskort, blandt de gængse kan nævnes Dankort, Visa, Mastercard og flere udenlandske betalingskort.

Men også fra 13 forskellige betalingsmetoder, der blandt andet tæller MobilePay Online, MobilePay Subscriptions, Vipps, Viabill, Apple Pay og Klarna. Det betyder, at man med QuickPay som betalingstjeneste har mulighed for at modtage betalinger fra mange forskellige betalingsmetoder og -kort.

Dankort
Visa
Mastercard
MobilePay

Skift betalingsgateway uden at skifte indløsningsaftale

Med QuickPay som din PSP-leverandør behøver du ikke ændre din indløsningsaftale. Din virksomhed kan beholde sin nuværende indløsningsaftale og stadig skifte til QuickPays betalingsgateway.

Integration mellem shop og QuickPay

QuickPay har i mange år lavet integrationer til de fleste gængse shopsystemer, både shopmoduler og hostede shopsystemer. Heriblandt kan nævnes: WooCommerce, Shopify, Magento, Shoporama, Prestashop og mange, mange flere som kan findes på vores side med integrationer

QuickPay API

Foruden integrationer til shopsystemer tilbyder QuickPay også integration via API til flere forskellige klienter.

Læs mere om QuickPay API eller bliv klogere på vores tekniske dokumentation

Integration til øvrige systemer

Hos QuickPay er der også mulighed for, at lave direkte integration til øvrige systemer, som gør det nemmere at webshop ejer. Heriblandt kan nævnes integration til Billy, e-conomic, og shipmondo.

Med alle disse integrationer bliver det nemmere for dig, at være webshop ejer. Hos QuickPay har vi desuden muligheden for at tilbyde vores kunder, at lave integrationer til shopsystemer, såfremt jeres ikke fremgår af vores nuværende integrationer.

Start din QuickPay betalingsløsning

For at starte din QuickPay betalingsløsning skal du blot vælge den plan, som passer bedst til din virksomhed og modtag betalinger gennem QuickPay i løbet af få minutter.

Basis

0 kr
pr. måned
5 kr
pr. transaktion

Starter

49 kr
pr. måned
1 kr
pr. transaktion

Professionel

149 kr
pr. måned
0,25 kr
pr. transaktion
Inkluderer 250 gratis transaktioner!

Alle priser er eksl. moms

Læs mere på vores prisside

Skift betalingsgateway

Vi gjort det nemt og overskueligt, at skifte til QuickPays betalingsgateway. Uanset hvilken indløsningsaftale du har, hvilket shopsystem du bruger eller hvilke betalingsmetoder du tilbyder dine kunder, så vil du med QuickPay kunne tilbyde dine kunder en pålidelig, sikker, dynamisk betalingsoplevelse.

Bliv en del af de mere end 30.000 merchants som i dag bruger QuickPays betalingsgateway, og tilsammen genererer mere end 3.000.000 transaktioner hver måned.

Start din QuickPay konto helt uden binding her

Got a question?
Contact us at support@quickpay.net